Spring naar de inhoud

Samen sterk

In Ter Poorten bouwen we samen aan een bloeiende schoolgemeenschap. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘school maken’ een gezamenlijke inzet vereist. Onze gemeenschap bestaat uit diverse en betrokken mensen.

Natuurlijk staan de kinderen en hun ouders centraal in onze school. Maar we moedigen ook anderen van harte aan om deel te nemen en een positieve bijdrage te leveren.

Samenwerking vinden we belangrijk en we streven naar sterke en duurzame samenwerkingsverbanden met verschillende betrokkenen.
Samen maken we het verschil!


OUDERRAAD

De ouderraad tracht een brug te zijn tussen de ouders en de school.

We vormen een brug tussen ouders en school en staan altijd klaar om te luisteren naar jouw ideeën en zorgen. Doe mee en maak het verschil. Sluit je aan bij de ouderraad en laten we samen bouwen aan een geweldige schoolervaring voor onze kinderen.


SCHOOLTEAM

Onze directeur is Hilde Clemmens.

Bij ons vind je leerkrachten, coördinatoren, administratieve en technische medewerkers die zich volledig inzetten voor het welzijn en de ontwikkeling van onze leerlingen. Onze directeur, Hilde Clemmens, staat aan het roer en leidt ons met passie en visie naar een succesvolle toekomst. Samen creëren we een stimulerende leeromgeving waarin elk kind kan groeien en bloeien.

CLB

Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding helpt ons om bij elk kind talenten te ontdekken en te stimuleren.

Het CLB heeft als taak om leerlingen te begeleiden, ondersteunen en hun welzijn te bevorderen, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen tijdens hun schoolloopbaan. Daarnaast biedt het CLB ook advies en begeleiding aan ouders en schoolteams om samen te werken aan de groei van elke leerling.